Γενική Κλινική Γαληνός

ΕΔΡΑ

H έδρα της Γενικής Κλινικής ΓΑΛΗΝΟΣ βρίσκεται στην Αθήνα και επί της οδού Αριστομένους 68, στην Πλατεία Αττικής. Η πρόσβαση στην Κλινική είναι πολύ εύκολη μέσω του σταθμού ΑΤΤΙΚΗ του Μετρό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Διεύθυνση: Αριστομένους 68, ΤΚ 10446, Αθήνα
Τηλ.: 2108824211, 2108824212, 2108824213, Fax: 2108819704

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρία, με τη νομική μορφή της ανώνυμης εταιρίας, διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου είναι τα ακόλουθα:
- Σπυρίδων Τζανής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος (ιατρός)
- Αδαμάντιος Ραδικόπουλος Αντιπρόεδρος Δ.Σ. (οικονομολόγος)
- Ηλίας Ελευθεριάδης Μέλος (ιατρός)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η Κλινική ΓΑΛΗΝΟΣ επί 35 χρόνια προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στους τομείς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης όλων των ειδικοτήτων.
Με βάση τις άδειες ίδρυσης και λειτουργίας της, η Κλινική έχει αναπτύξει σήμερα 60 κλίνες νοσηλείας και τα ακόλουθα τμήματα:
- Παθολογικό
- Χειρουργικό
- Ορθοπεδικό
- Ουρολογικό
- Νεφρολογικό
- Καρδιολογικό

Με αντίστοιχη ειδική άδεια της Νομαρχίας η Κλινική έχει επίσης αναπτύξει μία πρότυπη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού 15 κλινών, άρτια εξοπλισμένη και στελεχωμένη από ειδικούς ιατρούς (2 νεφρολόγους, 3 παθολόγους και καρδιολόγο - χειρουργό), βοηθούς ιατρούς και ειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.
Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της ΓΑΛΗΝΟΣ είναι πιστοποιημένη κατά ISO, μία από τις ελάχιστες στην Ελληνική επικράτεια, και παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους νεφροπαθείς

Επιπρόσθετα η Κλινική έχει αναπτύξει τα εξωτερικά της ιατρεία με ιδιαίτερη μέριμνα και ειδικό εξοπλισμό για την πραγματοποίηση εξετάσεων όπως τα υπερηχογραφήματα σώματος και καρδιάς, Triplex σώματος, αγγείων και καρδιάς, Δοκιμασία (Tεστ) Κοπώσεως, Check up Η λειτουργία της κλινικής υποστηρίζεται από το ακτινολογικό και το μικροβιολογικό - βιοχημικό τμήμα.

Η Κλινική ΓΑΛΗΝΟΣ διαθέτει τα πλέον σύγχρονα χειρουργεία στην Αθήνα, τα οποία καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής χώρου και αέρα, ασφάλειας και εφεδρείας στα μηχανήματα τους.

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Κλινική έχει συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ, με όλα δηλαδή τα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, ΤΕΒΕ, ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ, Νομικών κλπ.) σε ότι αφορά στη νοσηλεία των ασφαλισμένων.